🌥️ Ook op bewolkte winterse dagen voeren onze schilders onderhoudswerkzaamheden uit!
Zij zorgen ervoor dat het houtwerk aan de buitenzijde van 39 appartementen in Colmschate weer strak in de lak wordt gezet.

In opdracht van woonbedrijf ieder1 voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit volgens de RGS-methode. Met als doel betere resultaten te behalen voor kwaliteit, kostenefficiency en een hogere klanttevredenheid.

Collega Guus is projectleider en aanspreekpunt voor RGS-opdrachtgevers. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de onderhoudsprojecten bij woonbedrijf ieder1.
Duurzaam RGS Onderhoud voor woonbedrijf ieder1

“Voordat wij over zijn gegaan tot uitvoering van de werkzaamheden hebben wij eerst een Quickscan uitgevoerd. Vanuit de inspectieresultaten van de Quickscan hebben we een onderhoudscenario opgesteld. Dit onderhoudsscenario is uitgewerkt tot een activiteitenplan.”, legt Guus uit.

“Op basis van dit plan worden de werkzaamheden ingepland en gaan onze vakmensen aan de slag. We informeren tijdig de bewoners en volgen dagelijks de activiteiten. Zo bewaak ik samen met mijn team het project op voortgang en houden we vast aan onze kwaliteit.
Mooi om zo onze projecten in goede banen te leiden en bij te dragen aan duurzaam onderhoud!”

Ben jij nieuwsgierig naar deze afwisselende rol van projectleider in team Wolters?
Kijk dan eens naar de vacature voor Projectleider RGS en Verduurzaming.

https://werkenbijwolters.nl/vacature/projectleider-rgs-en-verduurzaming-m-v/

RGS Onderhoud woonbedrijf ieder1