In opdracht van woningcorporatie De Goede Woning verzorgen wij het buitenonderhoud van 24 seniorenwoningen in de wijk De Maten in Apeldoorn. Tijdens de werkzaamheden zorgen we ervoor dat de bewoners zo min mogelijk overlast ervaren door ze regelmatig te informeren.  

Planmatig onderhoud
De vakmensen van Nijhuis Wolters voeren het schilderwerk aan de buitenzijde van de woningen uit. De voordeuren, bergingsdeuren en kozijnen, de panelen op de achtergevel en de gootlijsten worden voorzien van een nieuwe verflaag. Van een woning vervangen we ook de voordeur met het kozijn. Tot slot worden de aluminium kozijnen gereinigd door Qleaning. 

Voor bewoners
Wij doen ons uiterste best om de overlast voor de bewoners te beperken. Onze uitvoerders en bewonersconsulenten ondersteunen en informeren de bewoners. Via bewonersbrieven en persoonlijke gesprekken houden we alle betrokkenen aangehaakt!  

Bij Wolters vinden wij goede bewonerscommunicatie belangrijk. Houd jij ook van heldere communicatie? En ben je klantgericht? Kom dan ons team versterken als Junior Bewonersconsulent. Een leuke, afwisselende rol in een fijn team en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.
https://werkenbijwolters.nl/vacature/junior-bewonersconsulent/ 

RGS-partners
Nijhuis Bouw B.V. en Wolters Vastgoedonderhoud werken samen als RGS-partner aan het onderhoud en de verduurzaming van de woongebouwen van De Goede Woning.