...

Wolters wint Schildersvakprijs en Publieksprijs 2016

Schildersbedrijf Wolters uit Deventer heeft met het Project Paleis het Loo de Schildersvakprijs 2016 in de categorie onderhoud gewonnen daarnaast heeft Wolters ook de Publieksprijs 2016 in de wacht gesleept. De bekendmaking vond plaats tijdens een enerverende prijsuitreiking op het hoofdkantoor van Mercedes Benz Nederland!

Schildersbedrijf Wolters heeft de titel gewonnen voor de prestatie die is neergezet bij de renovatie van Paleis het Loo te Apeldoorn. Paleis Het Loo is een voormalig koninklijk paleis en thans nationaal museum. In een vijf jaar durend project is er fasegewijs onderhoud uitgevoerd aan alle gevels. Tijdens dit omvangrijke project zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: dekkend schilderwerk hout, dekkend schilderwerk metaal, verguldwerk, muurverfwerk, beglazing en houtrotherstel. Diverse gevels zijn totaal voorzien van een nieuw verfsysteem. Enkele cijfers: totaal 11.250 m2 steigerwerk, circa 22 km schilderwerk aan ramen en kozijnen, 4.000 ruitjes vervangen, circa 6.800 m stopverfwerk, 750 boekjes bladgoud en 40.000 manuren.

Hier zijn wij natuurlijk  enorm trots op, aldus de heren Wolters!  Ruim vijf jaar hebben onze vakmensen gewerkt aan het complete onderhoud van het Paleis. Al die tijd zijn de deuren open gebleven en waren bezoekers meer dan welkom. Dat vergt flexibiliteit en een professionele houding. De nominatie gaf al aan dat we hier in geslaagd zijn. De Schildersvakprijs 2016 winnen is echter een absolute bekroning op ons werk! Dat daarnaast het publiek ook nog  massaal op ons heeft gestemd maakt ons dubbel trots!

paleis-het-loo 227 127 Wolters SchildersVAKprijs 2016 hans-en-gert-jan