...

Wolters Vastgoedonderhoud wenst iedereen een Merry Dickens !

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het historische Bergkwartier van Deventer. Op zaterdag 14 en zondag 15 december 2019 komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden.

Het Dickens Festijn vindt voor de 29e keer plaats en wordt jaarlijks bezocht door ruim 125.000 bezoekers. Het festijn speelt zich af in de Walstraat, Golstraat, Damstraat, Bergkerkplein, Roggestraat, Bergstraat, Kerksteeg, Bergschild en Menstraat. De geur van punch, huizenhoge kerstbomen en prachtig gerestaureerde panden vormen het decor.

Op de route en in de stad zijn vele mooie panden te zien die door Wolters Vastgoedonderhoud worden onderhouden. Wolters Vastgoedonderhoud is tevens één van de vaste sponsoren van dit Evenement. Wij proberen door het steunen van diverse goede doelen, stichtingen, sportverenigingen en publieke evenementen ons steentje bij te dragen.

Veel plezier! Wij wensen iedereen een Merry Dickens!