Een expert nodig?

Integraal beheer en onderhoud

In nauw overleg met de opdrachtgever stellen de specialisten van Wolters BV een plan op voor het integrale onderhoud en beheer van woningen en gebouwen. Wij nemen vervolgens de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het onderhoud nu en in de toekomst. Opdrachtgevers hebben daarbij altijd één aanspreekpunt en zijn op ieder moment in het proces exact op de hoogte van de planning, de uitvoering en de kosten.

Onlosmakelijke samenhang tussen onderhoudsvormen

Integraal onderhoud bestaat uit de totale uitvoering van het onderhoud aan uw vastgoed. Wij zien een onlosmakelijke samenhang tussen de verschillende onderhoudsvormen van dagelijks-, contract- en planmatig onderhoud. Door de informatie uit deze onderhoudsvormen in elkaar te integreren ontstaat inzicht én kan het totale onderhoud gestructureerd en kostenefficiënt worden uitgevoerd.

Afstemming tussen eigenaar en co-maker

In de integrale beheerfase wordt de koppeling gemaakt met het strategisch vastgoedbeleid, energieprestaties, duurzaamheid, gezondheid, toekomstwaarde, kwaliteit en veiligheid. De genoemde aspecten worden in het onderhoudsbeleid geborgd voor 15, 20, 30 jaar of langer. Wij zien dat een gezamelijke afstemming tussen eigenaar en co-maker de verantwoordelijkheden en risico’s op het gebied van onderhoud en beheer transparant en beheersbaar maken.

Gemeentehuis Deventer

Offerte of informatie aanvragen?

Geef uw contact voorkeur aan
E-mailTelefoonPersoonlijk bezoek

Naam

E-mail

Telefoon

Straat

Postcode

Woonplaats

Uw bericht

Onze disciplines

Geef het onderhoud van uw vastgoed uit handen aan Wolters