...

Wolters Winterschilder korting!

De winterschilder zorgt voor een perfecte staat van u schilderwerk

Is uw woning, appartement of kantoor toe aan een schilderbeurt? Vraag dan in de periode van 1 november 2016 tot en met 31 maart 2017 naar ons winterschildertarief. De winter is namelijk de perfecte periode om uw huis, appartement of kantoor van binnen compleet in het nieuw te steken. Een nieuwe frisse en moderne kleurtoepassing in uw woonkamer, hal, trappenhuis, slaapkamers of kantoor- en werkruimtes.

Schilderen in de winter, genieten in de zomer

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en voorzieningen zijn wij vrijwel altijd in staat om ook het buitenschilderwerk van uw woning, appartement, kantoor of bedrijfspand het gehele jaar door uit te voeren. Buiten gebeurt dat vaak door middel van steigerbouw, afschermingen en speciale 4-seizoens verven. Uiteraard kunt u ook dan volledig rekenen op onze kwaliteitsgaranties en deskundige begeleiding.

Een bijkomend voordeel van de winterschilder is dat u aankomende zomer ongestoord van uw tuin of balkon kan genieten. De schilders zijn immers al geweest!

6% BTW op schilderwerk

Bij Wolters BV bent u verzekerd van kwaliteit, goede vakkennis, ervaring en het gebruik van hoogwaardige producten. Alsof dit alleen nog niet voldoende is kunt u dit jaar bij ons nog profiteren van het sterk verlaagde BTW-tarief op schilderwerk. Heeft u een woning die ouder is dan 2 jaar, dan betaalt u voor binnen- én buitenwerk geen 21%, maar slechts 6% BTW. Daarnaast ontvangt u bij ons zowel op binnenschilderwerk als op het afgeschermde buitenschilderwerk in het seizoen van 2016-2017 een extra winterschilderkorting van € 25,- per man per dag*.

Kortom, heeft u de komende winterperiode schilderplannen? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking. Geheel vrijblijvend kunnen wij u adviseren over kleur, de nieuwste materiaaltoepassingen en verwerkingsmethodes.

*Korting is geldig voor de particuliere en zakelijke opdrachtgever op binnen- en afgeschermd buitenschilderwerk in de periode van 1 november 2016 tot en met 31 maart 2017 bij een opdracht van minimaal 3 mandagen

VRAAG EEN OFFERTE AAN!