Een expert nodig?

Resultaatgericht vastgoedonderhoud door wolters BV

Wolters BV is gespecialiseerd in klein- en grootschalig vastgoedonderhoud. Voor het onderhoud en beheer van uw woningen en gebouwen volgen wij de RGS methodiek. RGS staat voor Resultaatgericht samenwerken. Deze methodiek koppelt het dagelijks onderhoud en inspecties aan planmatig vastgoedonderhoud en renovaties. RGS komt de onderhoudskwaliteit en de waardevastheid van uw vastgoed ten goede. Niet alleen op de korte, maar vooral ook op de lánge termijn. Ook bespaart u met RGS aanzienlijk op de integrale beheerkosten.

VGO-keurmerk voor Resultaatgericht vastgoedonderhoud

Steeds meer woningcorporaties en vastgoedbeheerders kiezen voor vastgoedonderhoud volgens de RGS methodiek van Resultaatgericht samenwerken. Resultaatgericht vastgoedonderhoud biedt beheerders grote voordelen. Op basis van prestatieafspraken neemt het onderhoudsbedrijf u alle verantwoordelijkheid uit handen. Wolters BV is VGO-gecertificeerd multifunctioneel onderhoudsbedrijf en beheerst de RGS methodiek in al haar facetten.

Platform communicatie met bewoners en gebruikers

Een van de voorwaarden van Resultaatgericht vastgoedonderhoud is heldere communicatie. Bij Wolters heeft u één vast aanspreekpunt. Ook is alle informatie over het vastgoedonderhoud 24/7 beschikbaar via het digitale portal. Niet alleen voor u als opdrachtgever, maar ook voor de bewoners en gebruikers, onderaannemers en ketenpartners. Zo houden alle betrokkenen inzicht in procedures, planningen en mogelijke overlast die ze ondervinden van de renovatie- en schilderwerken die Wolters uitvoert.

Huis Nieuw Rande

Onze disciplines

Wolters BV specialist in monumentaal onderhoud!