Welkom op de leerlingenpagina van Wolters. Op deze pagina laten we je graag de verschillende kanten van ons vak zien. De video’s hieronder geven een korte impressie van wat ons werk dagelijks inhoudt.

Ben jij geïnteresseerd in een opleiding tot vakschilder of wil je je liever specialiseren? Wat je keuze ook gaat worden. Bij ons ben je aan het juiste adres. Één van onze gespecialiseerde leermeesters zal je tijdens je hele opleiding begeleiden. Geen twijfel over mogelijk dat hij het beste uit jou weet te halen. Dan ben jij misschien straks ook bezig met de restauratie van een paleis, het vergulden van de kerkhaan of maak je klanten blij met een verse laag strakke verf op hun woning.

Zie je het wel zitten om bij en met ons aan de slag te gaan? Dan willen we graag kennismaken. Vul je gegevens even in via de button hieronder en we spreken elkaar snel!

Onze specialist

Houdt zich bezig met ambachtelijke schilderstechnieken, restauratie en decoratie. Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

Onze schilder

Houdt zich bezig met houtrotherstel, kleuradvies en natuurlijk schilderen. Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

Onze glaszetter

Houdt zich bezig met het zetten van glas en de conditie van het kozijn. Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

Onze vakman

Voert zowel schilders- als onderhoudswerkzaamheden uit. Breed inzetbaar dus! Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

Voor leerlingen