Opdrachtgevers over Wolters ⋆ Wolters vastgoedonderhoud en schildersbedrijf specialist in:

Bij Wolters BV gaan we altijd voor het hoogst haalbare. Zowel in samenwerking als in resultaat.
Benieuwd naar een eventuele samenwerking? Onderstaande klanten gingen u voor en vertellen hier openhartig over.

rinus-ouwens-website

Rinus Ouwens
Facilitair Manager bij Gemeente Deventer

Een loyale familie
“Deskundig, gedreven en met liefde voor de stad.” Zo verteld Ouwens. “Niet alleen op directieniveau, maar juist ook bij hun mensen. Ze komen afspraken na en leveren perfect resultaat af. Dat zie je ook terug aan de projecten die zij in portefeuille hebben. Overal door het land onderhouden zij monumentale gebouwen, dan moet je toch iets goed doen als bedrijf.”

hans-barkel-website

Hans Barkel
Bouwkundige bij Stichting BOG te Zutphen

Zonder twijfel Wolters BV
De afgelopen tien jaar heeft Wolters BV naar beider tevredenheid het schilderwerk verricht voor een flink aantal panden die de stichting in beheer heeft. “Als iemand mij zou vragen om de naam van een vakkundig bedrijf, zou ik zonder twijfel Wolters BV naar voren schuiven.”

liesbeth-van-asten-website

Liesbeth van Asten
Directeur-bestuurder van Rentree

Inhoudelijk & uitvoerend
“Onderhoud is binnen de corporatie een grote kostenpost. Doordat in de praktijk vaak ad-hoc werd gewerkt en er gebruik werd gemaakt van verschillende partijen merkten wij dat er geen continuïteit was. Er werd bovendien te weinig gebruik gemaakt van alle expertises die de beschikbare partijen in huis hadden. Met Wolters hebben we een partner die kennis en kunde op het gebied van resultaatgericht samenwerken beheerst, waarbij de focus ligt op permanente verbetering.

lucas-mulder-website

Lucas Mulder
BAM

Gezamenlijke uitstraling
“Voor het schilderwerk kwamen we daarom al snel terecht bij Wolters BV. Hun zichtbaarheid in de regio is enorm, maar zij voeren ook veel landelijke projecten uit. Daarnaast hebben zij een rijke geschiedenis, ervaring met monumentale panden en social return is voor hen ook een belangrijk onderdeel. Al deze punten samen zorgden ervoor dat Wolters BV er in een samenwerking echt uitsprong.”

irene-de-negro-website

Irene de Negro
Directeur-bestuurder van Woonstichting De Marken

Vertrouwen in de toekomst
“Samen zijn we verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging van de technische staat van onze woningen. We proberen om de planmatige onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden. Uiteindelijk is het doel natuurlijk om het vastgoed zo goed en efficiënt mogelijk te onderhouden.”

andre-dreteler-website

André Dreteler
Bouwkundig projectleider bij NV Bergkwartier

Waardevolle certificering
“NV Bergkwartier vindt het behalen van de ERM certificering heel belangrijk. Het geeft aan dat de kwaliteitsnormen van verschillende disciplines zijn vastgelegd en moeten worden nageleefd. Wolters BV gaat hier heel zorgvuldig mee om.”

gerard-faas-website

Gerard Faas
Directeur van Raster Groep

Aan een half woord genoeg.
“Door onze langdurige samenwerking hebben we aan een half woord genoeg. Zij kennen ons goed, weten wat onze financiële mogelijkheden zijn en proberen altijd het beste aan te bieden binnen de kaders die we hebben.”

rene-worm-website

René Worm
Facilitair Manager bij Deventer Ziekenhuis

Sociale vaardigheden
“Voor ons is het binnenwerk heel belangrijk. Het moeten schilders zijn die gewend zijn om in deze omgeving te werken. Werken in een ziekenhuis vereist nou eenmaal andere vaardigheden dan buitenschilderwerk ‘op de bouw’. Sociale & flexibele vaardigheden zijn hier een voorbeeld van en absoluut noodzakelijk in het kader van onze patiënten.”