Missie Wolters BV: uw vastgoedonderhoud onze zorg!

Uw wonig of vastgoed...onze zorg!

Als Wolters BV hebben wij  duidelijke doelen voor ogen met betrekking tot het uitvoeren onze werkzaamheden en te leveren diensten.

Missie
Wolters BV heeft als missie haar opdrachtgevers volledig te bedienen en te ontzorgen op het gebied van beheer, onderhoud, renovatie en restauratie van vastgoed. Dit zowel op de korte als de lange termijn. Denken, doen en handelen vanuit de behoefte en de beleving van de klant staan hierbij centraal. Door onze resultaat- en klantgerichte aanpak zijn wij in staat om eventuele hinder tijdens de uitvoering tot een minimum te beperken en een maximaal resultaat voor u te realiseren. Onze medewerkers houden zich hierbij te allen tijde aan de geldende gedrags- en integriteitscode.

Visie
De onderhoudsmarkt stelt steeds hogere eisen aan schilder- en onderhoudsbedrijven. Er vindt een duidelijke verschuiving plaats van capaciteitsleverancier naar resultaatgericht vastgoedonderhoud. De sterke wisselwerking tussen Schildersbedrijf Wolters, Wolters totaal vastgoed onderhoud, Wolters & Ovink restauratie- decoratie en Wolters totaal in kleur & materiaal zorgt voor een breed pakket aan diensten en disciplines. Een onderling nauwe samenwerking tussen de vier bedrijven maakt dat ze elkaar versterken en complementeren tot een modern multifunctioneel onderhoudsbedrijf. Als multifunctioneel onderhoudsbedrijf weten wij middels onze ruim 80 jaar kennis en ervaring het gebruik van verschillende materialen, gereedschappen en moderne innovaties hand in hand te laten gaan met ambachtelijke technieken en vakkennis. Wolters BV is een onderhoudsbedrijf dat pro-actief meedenkt met haar opdrachtgevers. Gezamenlijk met onze opdrachtgever streven wij altijd het meest optimale onderhoudsscenario na,  welke aansluit op de behoefte en wensen van onze opdrachtgever.

Kernwaarden
Kwaliteit, respect, vertrouwen en het centraal stellen van de klant zijn belangrijke kernwaarden binnen de organisatie Wolters BV. Deze kernwaarden, onze 100 kundige medewerkers en de ruim 80 jaar ervaring op zowel uitvoerend als adviserend vlak maken Wolters BV de juiste keuze voor opdrachtgevers in elk marktsegment.

 

Onze disciplines

Wilt u meer weten over onze werkwijze?