Eigentijds met een rijke historie

Wolters Vastgoedonderhoud is een echt familiebedrijf. We zijn sociaal, betrokken en trots op ons mooie vak! Gestart in 1934 en nu de derde generatie.
In bijna 90 jaar zijn wij uitgegroeid van een eenmansschildersbedrijf tot een multifunctioneel vastgoedonderhoudsbedrijf.
Met 200 enthousiaste medewerkers werken wij aan uiteenlopende projecten. 

Veelzijdig bedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren, verduurzamen en restaureren van vastgoed. Onze projecten lopen uiteen van sociale woningbouw, scholen, zorginstellingen en kantoorpanden tot particuliere woningen en monumentale panden.

Kwaliteit, respect, vertrouwen en innovatie zijn belangrijke kernwaarden binnen onze organisatie!  Hierbij stellen wij onze klanten en opdrachtgevers altijd centraal. Deze kernwaarden en de jarenlange ervaring op zowel uitvoerend als adviserend vlak maken Wolters Vastgoedonderhoud de juiste keuze voor de zakelijke én de particuliere markt!

Over Wolters B.V. 9

Specialist in vastgoedonderhoud

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

Wij werken landelijk en tot onze opdrachtgevers behoren oa: woningcorporaties, aannemers, bedrijven, overheid en gemeenten, particulieren, scholen en onderwijsinstellingen, vastgoedbeheerders en verenigingen van eigenaren.

Over Wolters B.V. 12
Over Wolters B.V. 10

Werken bij Wolters

Bij Wolters vind je wat je zoekt. Als landelijk opererend familiebedrijf in het vastgoedonderhoud hebben we jaarlijks vele onderhoudsprojecten waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Samenwerken aan projecten, successen vieren met collega’s en een glimlach toveren op het gezicht van onze klanten. 

Wij kunnen je hulp goed gebruiken! Denk aan schilderwerk, monumentaal onderhoud, ambachtelijke technieken, renovaties en verduurzaming.  

Ambitie hebben en jezelf blijven ontwikkelen vinden wij belangrijk. Kom jij je ambities waarmaken en ons team versterken? Kijk dan op onze website Werken bij Wolters!

Ovink & Wolters restauratie-decoratie

De specialisten van Ovink&Wolters zijn vooruitstrevend in oude ambachtelijke schilderstechnieken. De vakmensen hebben zich gespecialiseerd in hout– en marmerimitaties, verguldtechnieken, decoratieve technieken en muurschilderingen. De oude schilderstechnieken worden veelal toegepast in monumentale panden, kerken, kerkorgels en diverse monumenten.

De decoratieve technieken en muurschilderingen zien we steeds vaker terug in horecagelegenheden en openbare ruimten. Mooie projecten waar gerestaureerd wordt zijn onder andere het koninklijk paleis op de Dam, Paleis Het Loo en Slot Zeist. Recentelijk het Heineken Experience Center, waarbij de koperen brouwketels in oude luister zijn hersteld.

Ovink&Wolters opereert landelijk en tot haar opdrachtgevers behoren onder andere: horeca-gelegenheden, kerkelijke instellingen, orgelbouwers, particulieren, stichtingen en vastgoedbeheerders.

Ovink en Wolters op MONUMENT / RENOVATIE 2022
Over Wolters B.V. 11

Wolters Kleur&Styling

Onze winkel van Wolters Kleur&Styling aan de Smeenkhof in Colmschate is een speciaalzaak in verf, raamdecoratie en gordijnstoffen, behang, tapijt, pvc en laminaat.

Kleur- en materiaaladvies nodig? Wij helpen graag!

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Onze adviseurs denken graag met je mee. Onder het genot van een kop koffie nemen zij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren.
Wolters kleur&styling maakt van je huis een thuis. De 325 m2 grote showroom herbergt uitsluitend A-merken voor de doe-het-zelver én de professional. Tot onze klantenkring behoren onder meer particulieren, zelfstandigen, onderhoudsdiensten, instellingen, scholen, (sport)verenigingen en VVE’s.

Onze kernwaarden

Kwaliteit, respect, vertrouwen en onze klant centraal: dat zijn onze belangrijkste kernwaarden. Deze kernwaarden, onze 200 enthousiaste vakmensen en bijna 90 jaar ervaring op zowel uitvoerend als adviserend vlak maken Wolters Vastgoedonderhoud de juiste keuze voor opdrachtgevers in elk marktsegment.

Onze diensten

Wilt u meer weten over onze werkwijze?