Eigentijds met een rijke historie

Wolters Vastgoedonderhoud is een echt familiebedrijf. In de afgelopen 85 jaar zijn wij uitgegroeid van een eenmansschildersbedrijf tot een multifunctioneel vastgoedonderhoudsbedrijf met +/- 150 medewerkers. Wolters Vastgoedonderhoud is ontstaan uit de samenvoeging van Wolters Schildersbedrijf, Wolters Totaal Vastgoed Onderhoud, Wolters & Ovink Restauratie-Decoratie en Wolters Totaal in Kleur & Materiaal.

Een krachtige wisselwerking

Een onderling nauwe samenwerking tussen de vier bedrijven maakt dat ze elkaar versterken en complementeren in vele facetten. Het gebruik van moderne materialen, gereedschappen en innovatieve technieken gaan hierbij hand in hand met ambachtelijke technieken en vakkennis. Innovatief beleid en vooruitstrevende ontwikkeling zijn de kernwaarden binnen Wolters B.V. Hierbij staan respect, vertrouwen en de klant centraal. Deze kernwaarden en de ruim 85 jaar ervaring op zowel uitvoerend als adviserend vlak maken Wolters B.V. de juiste keuze voor zowel de zakelijke als de particuliere markt!

Over Wolters B.V.

Schildersbedrijf Wolters BV

Schildersbedrijf Wolters B.V. onderscheidt zich als gedegen kwaliteitsbedrijf met een uitstekende reputatie. Het bedrijf bedient met een team van 80 vakschilders een grote vaste klantenkring in zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Schildersbedrijf Wolters B.V. is een alleskunner op het gebied van klein- en groot onderhoud, [gevel]renovatie, restauratie, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing. Als AF-erkend* schildersbedrijf en VGO erkend gecertificeerd bedrijf hebben opdrachtgevers garantie. De garantie dat alle werkzaamheden op een professionele en correcte wijze en met de juiste materialen worden uitgevoerd. Tot de opdrachtgevers behoren onder meer aannemers, adviesbureaus, architecten, bedrijven, gemeenten, instellingen, overheidsinstanties, particulieren, scholen, stichtingen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen.

Schildersbedrijf Wolters B.V. werkt landelijk.

Over Wolters B.V. 4
Over Wolters B.V. 3

Wolters Totaal Vastgoed Onderhoud BV

Wolters Totaal Vastgoed Onderhoud is de partner die meedenkt over uw vastgoed. Wij nemen u de zorg voor uw vastgoed uit handen op het gebied van meerjaren-onderhoudsplannen én de totale uitvoer van onderhoud. We hebben meer dan 85 jaar ervaring als uitvoerend onderhoudsbedrijf en zijn gespecialiseerd in planmatig- en resultaatgericht vastgoed-onderhoud (RGVO). Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om uw vastgoed zowel esthetisch als technisch op het door u gewenste niveau te brengen en te behouden, afgestemd op de vastgestelde exploitatietermijn.

Hierbij houden we uiteraard rekening met de bewoners en gebruikers van uw vastgoed, dit om hinder tijdens onderhoud tot een minimum te beperken. Wolters Totaal vastgoed onderhoud opereert landelijk en tot haar opdrachtgevers behoren onder andere: beleggers, gemeenten, instellingen, overheidsinstanties, vve’s, vve-beheerders en woningbouwcorporaties.

Wolters & Ovink Restauratie-Decoratie BV

Wolters & Ovink B.V. Restauratie-Decoratie is vooruitstrevend in oude ambachtelijke schilderstechnieken. Het bijzondere bedrijf heeft zich gespecialiseerd in hout– en marmerimitaties, verguldtechnieken, decoratieve technieken en muurschilderingen. De oude schilderstechnieken worden veelal toegepast in monumentale panden, kerken, kerkorgels en diverse monumenten.

De decoratieve technieken en muurschilderingen zien we steeds vaker terug in horecagelegenheden en openbare ruimten. Wolters & Ovink Restauratie-Decoratie opereert landelijk en tot haar opdrachtgevers behoren onder andere: horeca-gelegenheden, kerkelijke instellingen, orgelbouwers, particulieren, stichtingen en vastgoedbeheerders.

Over Wolters B.V. 1
Over Wolters B.V. 2

Wolters Totaal in Kleur en Materiaal BV

Wolters Totaal in Kleur & Materiaal is een speciaalzaak in verf, glas, behang, tapijt, laminaat, binnenzonwering en gordijnstoffen. In deze naadloos op elkaar sluitende productgroepen biedt de winkel een totaalconcept in kleur & materiaal voor zowel het interieur als het exterieur. De 325 m2 grote showroom herbergt uitsluitend A-merken voor de doe-het-zelver én de professional.

Onze adviseurs geven u graag een gedegen advies over de juiste kleur- en materiaaltoepassingen. Wolters totaal in kleur & materiaal maakt van uw huis een thuis. Tot haar klantenkring behoren onder meer particulieren, zelfstandigen, onderhoudsdiensten, instellingen, scholen, (sport)verenigingen en VVE’s.

Onze kernwaarden

Kwaliteit, respect, vertrouwen en het centraal stellen van de klant zijn belangrijke kernwaarden binnen de organisatie Wolters B.V. Deze kernwaarden, onze 100 kundige medewerkers en de ruim 85 jaar ervaring op zowel uitvoerend als adviserend vlak maken Wolters B.V. de juiste keuze voor opdrachtgevers in elk marktsegment.

Onze diensten

Wilt u meer weten over onze werkwijze?