Een expert nodig?

Uw bedrijfspand in optimale conditie

Als eigenaar of beheerder van zakelijk onroerend goed wilt u uw kantoor of bedrijfspand(en) natuurlijk in optimale conditie houden. Dat werkt niet alleen veel prettiger, maar is ook van groot belang voor uw uitstraling en natuurlijk de marktwaarde van uw pand(en). Heeft uw pand veel achterstalling onderhoud, dan is de economische waarde aanzienlijk lager. En dat verschil is meer dan de kosten van professioneel onderhoud. Uw schilder- en onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren door Wolters Vastgoedonderhoud is een investering in de waarde van u bedrijfspand én uw onderneming!

Duurzame kwaliteitsmaterialen

Het klimaat in Nederland stelt schilderwerk zwaar op de proef. De vakschilders van Wolters BV maken dan ook gebruik van professionele en duurzame kwaliteitsproducten voor het beste resultaat. Ook de planning en uitvoering is bij onze specialisten in vakkundige handen. Na grondige inspectie van de conditie van het verf- en onderhoudswerk krijgt u een even heldere als scherpe offerte, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Meerjaren Onderhoudsplan

Ook voor meerjarig onderhoud kunt u bij Wolters BV terecht. Het Wolters Meerjaren Onderhoudsplan is een maatwerkplan dat onze specialisten in overleg met u opstellen. Het onderhoudsplan bevat een overzicht van de werkzaamheden die nodig zijn om uw pand in optimale conditie te krijgen en te houden. Bij het plan hoort een onderhoudsschema dat is afgestemd op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wij op welk moment voor u uitvoeren.

Garantiecertificaat en gebouwdossier

Wanneer u kiest voor het Wolters Meerjaren Onderhoudsplan, dan kiest u voor gegarandeerde en gecertificeerde kwaliteit. U ontvangt een op naam gesteld garantiecertificaat waarmee u verzekerd bent van de optimale conditie van uw pand. Bovendien krijgt u een dossier met daarin een overzicht van de toegepaste materialen en kleurnummers, zodat u de historie van het schilder- en onderhoudswerk altijd eenvoudig terug kunt vinden.

Opdrachtgevers en werkgebied

Wolters Vastgoedonderhoud werkt landelijk en tot onze opdrachtgevers behoren:

Vakmensen 1

Waarom Wolters BV

  • Één aanspreekpunt voor uw vastgoedonderhoud
  • Professionele meer jaren onderhoudsplannen
  • Minimale belasting voor gebruikers
  • Zowel interieur als exterieur
  • Professioneel kleur en materiaaladvies
  • Digitale portal voor planning en voortgang
  • VGO gecertificeerd
  • Landelijke dekking
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed 1
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed

Onze disciplines

Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Wolters