Het onderhoud aan uw woning is onze zorg!

Woningonderhoud voor particulieren

Haal het beste uit uw woning

Als particulier wilt u uw eigen woning natuurlijk wel in optimale conditie houden. Dat woont niet alleen veel prettiger, maar het is ook van groot belang voor de marktwaarde. Heeft uw woning veel achterstallig onderhoud, dan is over het algemeen de waarde bij verkoop aanzienlijk lager. Wij kunnen uit ervaring melden dat dit verschil meer is dan de kosten van professioneel onderhoud. Uw schilder- en onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren door Wolters BV is een investering in de waarde van u woning én in uw kwaliteit van wonen!

Duurzame kwaliteitsmaterialen

Het klimaat in Nederland stelt schilderwerk zwaar op de proef. De vakschilders van Wolters BV maken dan ook gebruik van professionele en duurzame kwaliteitsproducten voor het beste resultaat. Ook de planning en uitvoering is bij onze specialisten in vakkundige handen. Na grondige inspectie van de conditie van het verf- en onderhoudswerk krijgt u een even heldere als scherpe offerte. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

Meerjaren Onderhoudsplan

Voor meerjarig onderhoud kunt u eveneens bij Wolters BV terecht. Het Wolters Meerjaren Onderhoudsplan is een maatwerkplan dat onze specialisten in overleg met u opstellen. Het onderhoudsplan bevat een overzicht van de werkzaamheden die nodig zijn om uw woning in optimale conditie te krijgen en te behouden. Bij het plan hoort een onderhoudsschema dat is afgestemd op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wij de komende jaren op welk moment voor u uitvoeren.

Garantiecertificaat en woningdossier

Wanneer u kiest voor het Wolters Meerjaren Onderhoudsplan, dan kiest u voor gegarandeerde en gecertificeerde kwaliteit. U ontvangt een op naam gesteld garantiecertificaat waarmee u verzekerd bent van de optimale conditie van uw woning. Bovendien krijgt u een woningdossier met daarin een overzicht van de toegepaste materialen en kleurnummers, zodat u de historie van het schilder- en onderhoudswerk altijd eenvoudig terug kunt vinden.

Aanverwante disciplines

Niet alleen kunnen wij het buitenonderhoud voor u verzorgen, uiteraard zijn wij ook als geen ander in staat om het binnen schilderwerk uit te voeren. Naast het binnen- en buitenschilderwerk zijn wij gespecialiseerd in diverse aanverwante onderhoud- en afwerkingsdisciplines. Middels deze complementerende disciplines zijn wij als geen ander in staat uw woning op het door u gewenste niveau en uitstraling te brengen en te behouden.

Wij nodigen u van harte uit om in onze showroom onze uitgebreide collectie tapijt, pvc, marmoleum, laminaat, behang, gordijnstoffen  en raamdecoratie te komen bekijken. Onze adviseurs voorzien u hierbij graag van een professioneel kleur- en materiaaladvies voor zowel binnen als buiten. In overleg met onze calculatie- en planningsafdeling zorgen wij voor een offerte en planning afgestemd op uw eisen en wensen. Tip kijk ook eens naar onze online kleurmodule!

Vakmensen 1

Waarom Wolters BV

  • U als klant staat centraal
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Professioneel materiaal gebruik
  • Binnen- en buitenonderhoud
  • Vrijblijvende offerte
  • Kleur en productadvies
  • Eenmalig of meer jaren onderhoudsplan
  • Collectieve buurtplannen
  • Alles onder één dak
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed 1
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed

Onze disciplines voor u als particulier

Uw woning altijd in topconditie met het Wolters meerjaren onderhoudsplan!