Specialist in onderhoud van onderwijsinstellingen!

Vastgoedonderhoud voor onderwijsinstellingen

Als onderwijsinstelling draagt u niet alleen de zorg voor het binnenonderhoud van uw onderwijs-en schoolgebouw(en). Ook het onderhoud van de buitenkant valt onder uw verantwoordelijkheid.  Het binnen- en buitenonderhoud van uw vastgoed moet structureel en planmatig worden uitgevoerd. Binnen het vastgestelde budget en ook nog eens met minimale overlast voor de gebruikers. Dat vergt een planmatige aanpak, een efficiënt werkproces en optimale communicatie met alle betrokkenen.

Al het onderhoud aan uw vastgoed optimaal geregeld

Wolters Vastgoedonderhoud is al voor veel onderwijsinstellingen een deskundige partner in het totale onderhoud. Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering; wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud aan uw vastgoed. Denk hierbij aan onderhoudsdisciplines oa:

Voor al deze complementerende onderhoud- en afwerkingsdisciplines heeft u met Wolters Vastgoedonderhoud slechts één aanspreekpunt. Zo heeft u de zekerheid dat alle werkzaamheden op elkaar worden afgestemd en het onderhoud aan uw vastgoed optimaal wordt uitgevoerd met een minimale belasting voor de gebruikers. Wij werken hierbij zowel projectmatig als planmatig middels meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) of onze methodiek van resultaat gericht samenwerken (RGS). Werken volgens Meerjaren onderhoudsplannen en de RGS methodiek geeft u inzicht in het te plannen onderhoud en de te verwachten onderhoudskosten voor nu en in de toekomst. Hierbij rekening houdend met een goed afgewogen balans tussen thema’s zoals veiligheid, gezondheid, energieprestatie, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde RGS kan u aanzienlijke besparingen opleveren tot wel 30%.

Glasheldere procedures en duidelijke communicatie

Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van klein- en groot onderhoud aan het vastgoed van onderwijsinstellingen en schoolgebouwen en dragen zorg voor minimale belasting bij de gebruikers. Samen met u stellen onze specialisten een onderhoudsplan afgestemd op onder andere examen- en  vakantieperiodes. Heldere procedures en duidelijke communicatie zijn hierbij onontbeerlijk.

Wolters digitale portal

De Wolters digitale portal is het platform waarin u als vastgoedverantwoordelijke de onderhoudsplanning voor nu en in de toekomst kunt volgen. Het geeft u inzicht in  planningen en gebudgetteerde onderhoudskosten. Daarnaast kunt u hier meldingen doen van bijvoorbeeld ruitbreuk, onze glasservice is 24/7 paraat om de schade te herstellen.

VGO Gecertificeerd

De RGS methodiek van Wolters is gecertificeerd met het VGO-keurmerk. VGO-keur staat voor een duurzame samenwerkingsvorm in onderhoud en renovatie, die veelzijdig voordeel oplevert. Het is de vooruitstrevende stap van inspanningsgericht naar resultaatgericht samenwerken. Het keurmerk toont aan dat Wolters BV het Resultaatgericht samenwerken in al haar facetten beheerst en dit al vele malen in de praktijk heeft toegepast. Het biedt u als vastgoedverantwoordelijke de zekerheid dat de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden professioneel en op een juiste wijze worden uitgevoerd.

Opdrachtgevers en werkgebied

Wolters Vastgoedonderhoud werkt landelijk en tot onze opdrachtgevers behoren:

Vakmensen 1

Waarom Wolters BV

  • Één aanspreekpunt voor uw vastgoedonderhoud
  • Specialist in resultaat gericht samenwerken
  • Professionele meer jaren onderhoudsplannen
  • Zowel interieur als exterieur
  • Minimale belasting voor gebruikers
  • Digitale portal voor planning en voortgang
  • VGO gecertificeerd
  • Landelijke dekking
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed 1
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed

Onze disciplines voor onderwijsinstellingen

Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Wolters