Specialist in MeerJarenOnderhoudsPlannen voor vve's!

Onderhoud voor vve’s en beheerders

Als Vereniging Van Eigenaren of vve-beheerder bent u verantwoordelijk voor het gemeenschappelijke onderhoud van het vastgoed. Het is zaak het binnen- en buitenonderhoud van uw gebouwen structureel en planmatig uit te voeren. Binnen het vastgestelde budget en ook nog eens met minimale overlast voor bewoners en gebruikers. Dat vergt een planmatige aanpak, een efficiënt werkproces en optimale communicatie met alle betrokkenen.

Al het onderhoud aan uw vastgoed optimaal geregeld

Wolters Vastgoedonderhoud is al voor veel vve’s en beheerders een deskundige partner in het totale onderhoud. Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering; wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud aan uw vastgoed zowel interieur als exterieur. Denk hierbij aan onderhoudsdisciplines als:

Voor al deze complementerende onderhoud- en afwerkingsdisciplines heeft u met Wolters Vastgoedonderhoud slechts één aanspreekpunt. Zo heeft u de zekerheid dat alle werkzaamheden op elkaar worden afgestemd en het onderhoud aan uw vastgoed optimaal wordt uitgevoerd met een minimale belasting voor de gebruikers. Wij werken hierbij zowel projectmatig als planmatig middels Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP) of onze methodiek van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS). Werken volgens Meerjaren Onderhoudsplannen en de RGS methodiek geeft u inzicht in het te plannen onderhoud en de te verwachten onderhoudskosten voor nu en in de toekomst. Hierbij rekening houdend met een goed afgewogen balans tussen thema’s zoals veiligheid, gezondheid, energieprestatie, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde RGS kan u aanzienlijke besparingen opleveren tot wel 30%.

Glasheldere procedures en duidelijke communicatie

Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van klein tot grootonderhoud waarbij de belasting van de bewoners en gebruikers zoveel als mogelijk wordt beperkt. Samen met u stellen onze specialisten een plan op voor het integrale beheer van uw gebouw(en). Daarvoor zorgen heldere procedures en duidelijke communicatie.

Wolters digitale portal

De Wolters digitale portal is het platform waarin u als vve of beheerder de onderhoudswerkzaamheden in een overzichtelijke online omgeving kunt volgen. Zo heeft u zo inzicht in de planningen, uit te voeren werkzaamheden, budgetten en mogelijke overlast.

VGO Gecertificeerd

De RGS methodiek van Wolters is gecertificeerd met het VGO-keurmerk. VGO-keur staat voor een duurzame samenwerkingsvorm in onderhoud en renovatie, die veelzijdig voordeel oplevert. Het is de vooruitstrevende stap van inspanningsgericht naar resultaatgericht samenwerken. Het keurmerk toont aan dat Wolters BV het Resultaatgericht samenwerken in al haar facetten beheerst en dit al vele malen in de praktijk heeft toegepast. Het biedt u als vastgoedverantwoordelijke de zekerheid dat de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden professioneel en op een juiste wijze worden uitgevoerd.

Opdrachtgevers en werkgebied

Wolters Vastgoedonderhoud werkt landelijk en tot onze opdrachtgevers behoren:

Schilderwerk

Waarom Wolters BV

  • U als klant staat centraal
  • Deskundige analyse staat van onderhoud
  • Vrijblijvende offerte
  • Kwaliteit en gedegen vakmanschap
  • Kleur en productadvies
  • Professionele meer jaren onderhoudsbegroting
  • Professioneel materiaal gebruik
  • VGO gecertificeerd
  • Landelijke dekking
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed 1
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed

Onze disciplines

Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Wolters