Update Richtlijnen Coronavirus

Onze vaklieden voeren binnen werkzaamheden uit. Uiteraard worden hierin de richtlijnen van het RIVM gevolgd. En dat gaat altijd in goed overleg met de bewoner(s).

Het Coronavirus!

De gezondheid van onze medewerkers, klanten, opdrachtgevers en bouwpartners staat uiteraard voorop waarbij we het belang van de sector niet uit het oog verliezen. We volgen de richtlijnen van het RIVM bij het uitvoeren van onze werkzaamheden.

Wat betekenen de richtlijnen voor Wolters Vastgoedonderhoud?

Wij zijn gewoon bereikbaar en onze werkzaamheden draaien met de nodig en maatregelen gewoon door om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U kunt gewoon zoals u gewend bent uw offerte aanvragen bij ons doen en uw werkzaamheden laten uitvoeren.

Collega’s op kantoor
Onze collega’s op kantoor werken volgens een opgesteld schema thuis en op kantoor. Zo kunnen we op kantoor 1.5 meter afstand van elkaar houden. Werkoverleggen worden digitaal via Microsoft Teams gehouden. Alle betrokken collega’s kunnen hierdoor toch met elkaar overleggen zonder in 1 ruimte te zijn. Collega’s ondersteunen elkaar waar nodig met de werkzaamheden wanneer iemand meer thuis moet werken i.v.m. het opvangen van de kinderen.

Met onze opdrachtgevers overleggen we ook via het digitale net. Microsoft Teams biedt ook hierin de perfecte uitkomst. Zo blijf je met elkaar in contact in deze bijzondere tijd.

Uitvoering
De uitvoerende werkzaamheden gaan zoveel mogelijk door volgens planning. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en houden dagelijks de actualiteiten in de gaten. Onze vaklieden houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar en onze klanten en rijden niet meer samen in een auto/bus. Pauzes nemen ze niet meer gezamenlijk in de schaftkeet.

Bij onze particuliere opdrachtgevers beperken onze vaklieden zich tot buiten werk. Vooraf is er goed overleg om de werkzaamheden en planning door te bespreken. Wanneer een klant aangeeft symptomen te hebben worden de werkzaamheden uitgesteld.

Winkel Wolters Kleur en Styling
Onze winkel is geopend en uiteraard ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Ook kun je een afspraak maken voor advies aan huis. Wil je je behang- of verfbestelling afhalen bij onze winkel? Dat kan ook, neem dan contact op.
Tel:          0570-642743
E-mail:   winkel@woltersbv.nl
De service is aangepast aan de RIVM richtlijnen. Zonder dat de kwaliteit verloren gaat.

Met de gestelde maatregelen kunnen wij in deze bijzondere situatie nog steeds voor u klaar staan en zetten wij ons in om verdere verspreiding van het Coronavirus COVID-19 tegen te gaan. Heeft u vragen wij staan u telefonisch graag te woord. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0570 – 651 369 of per e-mail op info@woltersbv.nl

Samen kunnen we veilig door! 2
Klik op de afbeelding om te vergroten
NEN-2767

Waarom Wolters BV

  • Één aanspreekpunt voor uw vastgoedonderhoud
  • Specialist in resultaat gericht samenwerken
  • Professionele meer jaren onderhoudsplannen
  • Ruim 85 jaar ervaring
  • Minimale belasting voor gebruikers
  • Digitale portal voor planning en voortgang
  • VGO gecertificeerd
  • ERM gecertificeerd
  • Landelijke dekking
Keurmerken
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed

Onze disciplines

Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Wolters