Ruim 5 kilometer aluminium lamellen zorgen voor zonwering aan de zuidzijde van het Deventer Ziekenhuis. Onze vakmensen verzorgen het schilderwerk van deze bijzondere staalwerkconstructie.

โ™ป๏ธ ๐‹๐š๐ง๐ ๐ž ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ฌ๐๐ฎ๐ฎ๐ซ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ฅ๐š๐ฆ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง!

Na het zorgvuldig reinigen van de schoepen en de staalconstructie, gaan onze vakmensen aan de slag met het schilderen. Het weer deugdelijk conserveren gebeurt met een twee componenten verfsysteem. Samen met de verfleverancier en de opdrachtgever kiezen we voor een duurzaam verfsysteem. Het heeft een hoge dekkracht รฉn glansgraad en zorgt daarmee voor een lange levensduur.
๐Ÿฆ Door het plaatsen van een duivenwering blijven de blauwe lamellen ook nog beter schoon.

๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Zo krijgen en houden de blauwe schoepen van het ziekenhuis hun glans!
๐Ÿ–Œ๏ธTegelijkertijd zijn we ook op andere locaties van het ziekenhuis aan het werk. Aan de achterzijde voeren we werkzaamheden uit aan de vleugels van het gebouw. Daarover later meer.

๐ƒ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ซ ๐™๐ข๐ž๐ค๐ž๐ง๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ | ๐Ÿ“ ๐ค๐ข๐ฅ๐จ๐ฆ๐ž๐ญ๐ž๐ซ ๐›๐ฅ๐š๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ฌ๐œ๐ก๐จ๐ž๐ฉ๐ž๐ง 3