Een expert nodig?

Binnen- en buitenschilderwerk

Of het nu een woning, kantoor of monumentaal pand betreft Wolters BV is als geen ander in staat om al uw schilderwerk op een professionele wijze uit te voeren. Dit kan zowel eenmalig, projectmatig of planmatig middels onze meerjaren onderhoudsplannen. Hiermee nemen wij u de zorg voor het schilderonderhoud uit handen. Met onze 75 vakschilders en de meer dan  80 jaar ervaring staan wij garant voor kwaliteit.

Schilderwerk geeft sfeer en bescherming

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk, soms nog meer dan bij buiten, de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en/of werkklimaat.

Bij buitenschilderwerk is het gebruik van de juiste materialen en de toepassing hiervan een enorm belangrijk aspect. Zeker gezien de weersinvloeden waaraan het schilderwerk in het Nederlandse klimaat wordt blootgesteld. Om uw woning optimaal te beschermen tegen alle weersinvloeden maken wij gebruik van de beste materialen en technieken. Wij zetten alles in om uw woning, bedrijfspand of monumentale vastgoed in optimale conditie te houden.

Kleuradvies

Onze adviseurs voorzien u graag van een professioneel  kleuradvies voor zowel  het binnen- als buitenschilderwerk. Wij maken hierbij gebruik van een  kleurprogramma waarbij wij het kleuradvies direct voor u kunnen visualiseren. Klik op deze link voor een demo van de online kleurmodule

Werkzaamheden Stadhuis Deventer

Offerte of informatie aanvragen?

Geef uw contact voorkeur aan
E-mailTelefoonPersoonlijk bezoek

Naam

E-mail

Telefoon

Straat

Postcode

Woonplaats

Uw bericht

Onze disciplines

Uw pand in optimale conditie houden doet u samen met Wolters